Hoe werkt zonne-energie?

Zonne-energie werken

Hoe werkt zonne-energie?

Fotovoltaïsche (PV) systemen op zonne-energie – ook bekend als zonnepaneelsystemen, zonne-energiesystemen of zonne-energiesystemen – zetten zonlicht om in elektriciteit. U kunt de elektriciteit die door uw PV-systeem wordt opgewekt, gebruiken om uw huis, uw bedrijf of zelfs uw auto van stroom te voorzien.

Hoe zonne-energie werkt

1. Zonnepaneelsystemen zijn een geweldige manier om geld te besparen, ongeacht uw budget.

Als u het zich kunt veroorloven om uw elektriciteitsrekening elke maand te betalen, kunt u het zich veroorloven een zonnepaneelsysteem te installeren. Met een zonne-lening van $ 0, zonne-lease of PPA kunt u uw systeem financieren en direct besparen.

2. Het installeren van een zonnepaneelsysteem is een geweldige investering.

Investeren in een zonnepaneelsysteem kan een beter rendement opleveren dan aandelen en obligaties – en nu is het het juiste moment om die investering te doen. Terwijl fotovoltaïsche technologie voor zonne-energie elk jaar stapsgewijs verbetert, zullen financiële prikkels en kortingen afnemen naarmate zonne-energie populairder wordt.

3. Fotovoltaïsche systemen op zonne-energie bestaan ​​al heel lang.

Fotovoltaïsche systemen op zonne-energie zijn een beproefde technologie die voor het eerst werd uitgevonden in 1954 door wetenschappers van Bell Labs. Tegenwoordig worden zonnepanelen geïnstalleerd op meer dan een miljoen huizen in de Verenigde Staten.

Zonnepaneelsystemen zijn zeer duurzaam

4. Zonnepaneelsystemen zijn zeer duurzaam.

Fotovoltaïsche zonnepanelen zijn gemaakt van gehard glas en zijn bestand tegen hagel, sneeuw, regen en harde wind. Ze kunnen zelfs de levensduur van uw dak verlengen door het te beschermen tegen dagelijkse slijtage.

5. Zonne-energiesystemen kunnen gedurende 25 jaar of meer elektriciteit produceren.

De meeste fabrikanten van zonnepanelen bieden een garantie van 25 jaar op de productie van energie, wat garandeert dat hun zonnepanelen gedurende de garantieperiode elektriciteit met een bepaald vermogen zullen blijven opwekken.

6. Zonne-energiesystemen zijn praktisch onderhoudsvrij.

Zonnepaneelsystemen zijn ongelooflijk duurzaam. Behalve in extreme omstandigheden hoeven ze niet gewassen of gereinigd te worden.

7. Zonne-energiesystemen zijn aangesloten op het elektriciteitsnet en hebben geen batterijen nodig om stroom op te slaan.

Wanneer u een zonne-energiesysteem op uw terrein installeert, blijft u aangesloten op het elektriciteitsnet. Op momenten dat uw systeem meer elektriciteit produceert dan u gebruikt, ontvangt u krediet voor de elektriciteit die u naar het net stuurt; Als u meer elektriciteit nodig heeft dan uw zonne-energiesysteem produceert, kunt u deze van het net halen.

 

8. Zonne-energiesystemen kunnen het grootste deel van uw elektriciteitsrekening elimineren.

Met de juiste planning kunnen uw zonnepanelen over een periode van 12 maanden voldoende elektriciteit opwekken om aan uw behoeften te voldoen. Zolang u voldoende dakruimte heeft om het juiste zonnepaneelsysteem te installeren, zal het vermogen dat uw panelen produceren het grootste deel van uw elektriciteitsrekening effectief elimineren.

9. Fotovoltaïsche zonnepanelen kunnen worden geïnstalleerd op het dak van uw huis of bedrijfspand, op de grond of op een zonnekap.

Zonnepanelen kunnen praktisch overal worden geïnstalleerd die het grootste deel van de dag direct zonlicht krijgen en niet worden overschaduwd door bomen of gebouwen. Panelen die op het zuiden zijn gericht, produceren de meeste elektriciteit, maar uw panelen kunnen ook op het oosten of westen worden gericht.

No Comments

Post A Comment